Meer weten over de diensten van YENS?

Loonadministratie

De loonadministratie uitbesteden aan YENS is eenvoudig en transparant: voor 12,- euro per loonstrook nemen wij je alle zorg uit handen. Je levert de mutaties aan op de manier die jij prettig vindt en je ontvangt binnen een dag de verwerkte loonadministratie retour. Of het nu gaat om het aanmelden van een nieuwe medewerker of het doorvoeren van de maandelijkse loonaangiften: YENS neemt de volledige loonadministratie op zich.

YENS verzorgt voor jou standaard:

- Salarisstroken
- Journaalposten
- Betaaloverzichten
- Overzicht loonaangiften incl. indienen
- Jaaropgaven
- Pensioenaanleveringen
- Vaste tarieven: 12 euro per loonstrook

Alle loonstroken worden niet alleen naar jou verzonden, maar ook rechtstreeks naar de privé- emailadressen van de medewerkers. Zo is de loonadministratie altijd op tijd, actueel en correct. En hoef jij er niet langer mee bezig te zijn dan strikt noodzakelijk.

YENS ondersteunt je bij:

– Aangifte loonbelasting
– Medewerkermutaties
– Verwerken loonstroken
– Verstrekken jaaropgaven
– Advies werkkostenregeling
– Loonadministratie DGA

Loonadministratie DGA's

En heb je een holding? Dan kan YENS ook de loonadministratie voor jou als DGA verzorgen. Wel zo gemakkelijk. Bekijk hier alle tarieven voor het uitbesteden van de (loon)administratie van je holding.

Meer diensten van YENS

Naast het continu up to date houden van je administratie in Yuki draagt YENS ook zorg voor je belastingzaken, loonadministratie en staan we altijd voor je klaar met eerlijk en gedegen financieel advies. Alles zoveel mogelijk digitaal, één vast aanspreekpunt en ouderwets korte lijntjes. Met YENS ben je al vanaf 59 euro per maand verzekerd van orde op financiële zaken.

YENS Starter

Voor de startende ZZP'er
Vanaf 59 euro per maand

YENS ZZP

Voor de eenmanszaak of ZZP'er
Vanaf 89 euro per maand

YENS VOF

Voor de grote eenmanszaak of VOF
Vanaf 119 euro per maand

YENS MKB

Voor MKB ondernemers met een BV
Vanaf 159 euro per maand

Weten welk pakket het beste bij je past?