Niels en Dion Korf van Korf Auto

“Dynamisch!” Zo kun je Korf Auto uit Rhenen het beste omschrijven. In de showroom aan de Addenshoeve 8 staan ruim 30 hoogwaardig geselecteerde modellen voor u klaar. Korf Auto levert niet alleen aan particulieren maar is ook een interessante partner voor de zakelijke markt. Dit vanwege het brede internationale netwerk waarbij ook import van voertuigen tot de mogelijkheden behoort.

Zo scherp en transparant mogelijk

Niels en Dion Korf staan nu bijna 4 jaar aan het roer van deze succesvolle onderneming waarbij groei één van de volgende doelstellingen is. “Met onze ervaring proberen wij zowel bij het in- en verkopen van onze auto’s altijd zo scherp en transparant mogelijk te zijn. Wij vinden het belangrijk dat er kwaliteit wordt geleverd en dat onze klanten met vertrouwen een auto kopen” aldus Niels.

Niels en Dion over YENS

We zijn op zoek gegaan naar een adviseur die continu over onze schouder meekijkt en daarbij proactief adviseert en stuurt waar dit nodig is. Dit stukje coaching ontbrak bij onze oude adviseur, maar YENS voorziet ons volledig in deze behoefte. “Het voelt echt als samenwerken!”

Geen verrassingen achteraf

"Door slimme software- oplossingen werken we inmiddels volledig in de cloud. Ons online in- en verkoopsysteem van Autoflex is gekoppeld aan de financiële administratie van Exact Online. Dit breng een stuk efficiency met zich mee bij het doorboeken van onze facturen. Gerben monitort dit proces en voorziet ons maandelijks van tussentijdse cijfers zodat we altijd precies weten hoe we er financieel voorstaan en achteraf niet voor verassingen komen te staan."

Wil je ook kennismaken met YENS?